Utrustningen är inte allt!

Det är roligt när en bild blir okej utan värsta fotoutrustningen! Jag var på off-roadmotorcykel äventyr i Portugal i februari och hade “bara” med mig min Nikon Coolpix AW110 kompaktkamera. Inget värstingobjektiv, ingen super-bildprocessor och inget RAW-format, men många bilder blev riktigt bra. Här kör Janne Hannus igenom ett vattenhinder vi passerade.

En reaktion till “Utrustningen är inte allt!

  1. Jag håller med! Ibland överanstränger man sig med utrustning och välplanerade fotosessioner. Det kan ju iofs vara lärorik, men mindre avslappnat. När du tog den här bilden, som både har skärpa och action, hade du antagligen inte en tanke på iso, slutartid och fokuspunkter. ?
    Cool bild!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.