Skrivkramp – redan! – Writers’ block, so soon!Det är svårare att blogga än jag trodde! Måste man ha något att säga, ett intressant budskap? Eller är det okej att bara babbla på? Ja, ja, inte för att det egentligen är viktigt eller gör någon skillnad (jag har ju inte direkt en hel hoper av följare)! 🙂
Hursomhelst, vi som jobbar i staten hade ledigt idag! Nej, vi har inte kortare årsarbetstid än andra, bara ibland ledigt när många andra jobbar. Vad gör man en ledig dag när de flesta andra jobbar om man inte har någon lust att städa eller göra något annat som är duktigt? Jo, en fotopromenad i det sköna höstvädret är perfekt! Idag blev det en inte särskilt lång promenad bara i grannskapet. Jag gick ner till båthamnen i Edsviken där min båt, som är torrsatt för vintern, inte ligger. På bara ytterligare kort promenadavstånd ligger Edsbergs slott. Där är vackert, där finns en massa änder och där fanns idag en människa som ägnade sig åt vad som såg ut att vara Qigong! Det blev en trevlig fotopromenad!


4 Comments

Please comment here!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: